Vision
TMP’s vision er at være Skandinaviens ”Leading Pathfinder” for 2-og 3-hjuls branchen, med nytænkning og innovative produkter, solgt gennem et solidt forhandlernet, som suppleres med dedikerede brand shop-in-shops og brand-webshops med click&collect funktion.​
Mission
I takt med at markedstendensen og politisk fokus rettes mod grønne køretøjer, bliver forskning og udvikling intensiveret på dette område. Med udviklingen følger nye teknologier, nye muligheder for anvendelse og nye forretningsmodeller, som vi hos TMP ønsker vi at udforske, udnytte og lade samarbejdspartnere og forbrugere komme til gode. ​Med Green Line konceptet vil TMP med afsæt i grøn mobilitet, igen gå forrest, med landets bredeste program af 2, 3- og 4-hjulede elektriske køretøjer til både privat transport, sport og erhvervs-formål.
Tidligere
Næste

Green Line

Hos TMP har vi taget springet og sammensat et bredt program af eldrevne køretøjer, fra el-cykler, små og store scootere til mindre lastbiler. 

Dette er vores bud på fremtidens mobilitet. 

Vi kalder det TMP Green Line, og det omfatter køretøjer til forskellige livsstils-typer, med overskrifterne ”Freestyle” – ”Adventure” – ”Fashion” – ”Urban Life” – ”New Mobility” – ”Delivery”  “Simple Living” – “Racing Sport, og ikke mindst erhvervskøretøjerne under ”Street Food” og ”Work Zone”

 

FREESTYLE
FASHION
URBAN LIFE
NEW MOBILITY
RACING SPORT

KOMMER SNART

WORK ZONE

For at støtte forhandlernettet bedst muligt, tilbyder vi forskellige shop-in-shop systemer, og så har vi udviklet en række brand-webshops, hvorfra forbrugeren kan finde alt information, tilføje ekstraudstyr og bestille levering hos sin lokale forhandler med få klik. 

Vi markedsfører selvfølgelig alle produkterne i hele landet, og deltager aktivt ved åbent hus- og prøvningsarrangementer. 

History

Thomas Møller Pedersen startede tilbage

Vi markedsfører selvfølgelig alle produkterne i hele landet, og deltager aktivt ved åbent hus- og prøvningsarrangementer. 

Kurv

Log ind